Prijscalculator informatie

Onze werkwijze (Boeken-Drukken)

Wij hebben een breed netwerk aan drukkerijen in China, Polen, Litouwen en nog veel meer landen in Europa. Als jij contact met ons opneemt, sta je via ons in contact met de beste boeken drukkerijen met elk hun eigen specialisaties. Wij hebben een streng selectiebeleid in het kiezen van onze drukwerkpartners. Hierin staat kwaliteit centraal, maar ook werken onze partners kosten-efficiënt. Afhankelijk van jouw wensen en de specificaties van jouw drukwerkopdracht hebben wij het juiste machinepark tot onze beschikking. Zo hebben wij partners die goed zijn in full-color drukken, zwart/wit drukken, offset drukken, digitaal drukken, hardcover boeken drukken, softcover boeken drukken en nog veel meer. Hierdoor kunnen wij goedkoop en kwaliteit-technisch de beste boeken drukken en leveren.

Bereken via onze prijzen modulen zelf je prijs voor je boek. Staan jouw specificaties er niet tussen bel of mail ons gerust voor een maatwerk offerte. Mocht je graag nog advies hebben over welke specificaties het best bij jouw boek passen of je wilt voorbeeld producties van ons zien, dan is dat ook geen probleem, wij helpen je graag.

Nadat dat je akkoord bent met onze offerte, bespreken we persoonlijk al je wensen omtrent bijvoorbeeld de planning en aflevering. Als je daar behoefte aan hebt leggen we je uit hoe het drukbestand aangeleverd dient te worden, of onze vormgever helpt je met het maken van de drukbestanden. Pas na jouw akkoord op de digitale drukproeven gaan we beginnen met drukken. Onze projectmanager houdt je vervolgens op de hoogte van de levering.

Bestellen, hoe nu verder?

Heb je in onze prijzenmodule de prijs berekend van jouw boek en wil je overgaan tot bestellen? Klik dan op de knop bestellen. Heb je eerst nog andere vragen voor ons? Neem dan gerust telefonisch of via de mail contact met ons op.

Als je op de bestelknop klikt zit je nog nergens aan vast: wij krijgen een melding met jouw gegevens en de specificaties van jouw boek en onze projectmanager neemt op basis daarvan contact met je op om je wensen door te nemen. Hierna sturen wij je een opdrachtbevestiging met de specificaties van jouw boek en de afgesproken planning. Pas na jouw akkoord op deze opdrachtbevestiging is de opdracht definitief.

Ook legt onze projectmanager je uit hoe je de drukbestanden mag aanleveren. Wij controleren gratis of de drukbestanden ook correct zijn aangeleverd. Heb je hulp nodig bij het maken van de drukbestanden? Dan hebben wij een vormgever bij ons op kantoor zitten die hierbij kan helpen.

Voor de eerste opdracht vragen we een aanbetaling van 50% van het totale orderbedrag. De overige 50% moet binnen 14 dagen na levering betaald worden.

Staan jouw specificaties er niet tussen?

In de prijzenmodule vindt je de meest voorkomende specificaties. Omdat het drukken van boeken maatwerk is, kan het goed zijn dat jouw gewenste specificaties er niet tussen staan. Geen probleem! Wij kunnen in principe alle soorten boeken laten drukken vanaf een oplage van 250 stuks. Als je via de knop ‘offerte aanvragen’ de specificaties van jouw boek doorgeeft kunnen wij een maatwerk offerte maken. Ook onze maatwerk offertes zijn voordelig.

Ook kan het zo zijn dat de prijzen module voor jouw specificaties niet automatisch een prijs genereert, dit wil niet zeggen dat we geen boek kunnen drukken met deze specificaties. In dit geval kan je ook contact met ons opnemen en helpen we je graag verder.

Wil je graag advies, een persoonlijk gesprek of eerst voorbeelden zien van vergelijkbare boeken die wij hebben laten drukken? Geen probleem! Neem dan telefonisch of via de mail contact met ons op. We helpen je graag verder!

Heb je geen drukklare drukbestanden?

Ben je zelf niet in de gelegenheid om drukklare drukbestanden aan te leveren? Geen probleem! Onze vormgever of orderbegeleiders helpt je hier graag bij. Of het nu gaat om wat kleine aanpassingen of om de complete opmaak: wij helpen graag.  Afhankelijk van de hoeveelheid werk zullen er wel of geen kosten aan zijn hulp zitten. Wil je hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op. Na het bespreken van je wensen laten we je weten of er kosten aan verbonden zijn, en zo ja wat deze kosten gaan zijn.

Levertijd

De levertijd hangt af van de soort productie, de oplage en de periode waarin jouw productie gedrukt gaat worden. Veel van de boeken die we laten drukken hebben een strakke planning. Is de planning voor jouw productie ook belangrijk? Neem dan vooraf contact met ons op. Dan kunnen we laten weten of we binnen jouw planning kunnen leveren.

Kwaliteit

Door onze jarenlange ervaring met drukwerk hebben wij een selectie gemaakt van de beste drukkers in China, Polen, Lithouwen en andere landen in Europa. Omdat kwaliteit en service bij ons het allerbelangrijkst zijn, zijn wij zeer streng in het selecteren van onze partners. Hierdoor heb jij altijd de beste kwaliteit voor de beste prijs.