Dit zijn de specialisten van Boeken-drukken.nl

Wil je goedkoop een hardcover of softcover boek laten drukken? Dan ben je bij de specialisten van Boeken-drukken aan het juiste adres!
Dankzij ons uitgebreide netwerk in Europa en China hebben wij altijd de beste drukkerij voor jouw drukwerk.
En omdat we alleen werken met gespecialiseerde partners besparen we op drukkosten en leveren we een goede kwaliteit.

Hoe gaan wij te werk?
De eerste stap is het maken van een passende offerte. Laat ons de specificaties weten van je boek en wij maken een offerte op maat. Als je de specificaties (nog) niet weet, kunnen we je hier ook bij helpen.
Als je hebt besloten met ons in zee te gaan beginnen we met het kortsluiten van de planning. Ook is het nu tijd om de drukbestanden aan te leveren. Deze kan je zelf drukklaar bij ons aanleveren, of wij nemen dit voor je uit handen.
Als de bestanden helemaal akkoord zijn bevonden door jou en de drukker, gaat de drukker aan de slag met het drukken van je boeken. Wij staan constant in contact met de drukker en kunnen de voortgang dus goed in de gaten houden. Ook dragen we zorg voor het regelen van het transport. Zo worden de boeken afgeleverd op een adres naar keuze.
Als het drukken klaar is, worden de boeken verpakt en verzonden. Wij houden je op de hoogte van het aflevermoment. In sommige gevallen ontvang je een track & track code waarmee je de levering ook zelf kan volgen.

Als de boeken zijn afgeleverd nemen we contact met je op om te checken of alles helemaal naar wens is verlopen.
Mocht je niet tevreden zijn, wat we natuurlijk niet hopen, dan doen we er alles aan op dit op een goede manier op te lossen.

Heb je een vraag? Dan kan je altijd bij één van onze collega’s terecht. Gewoon in het Nederlands. Jij hebt dus één aanspreekpunt gedurende het hele proces.

Maak hieronder kennis met de specialisten van Boeken-drukken, of vraag direct een offerte aan!