Advies

Ben je op zoek naar advies over het drukken van jouw boek? Bij ons ben je aan het juiste adres!

Bij het laten drukken van een boek komt veel kijken, want elk boek is uniek. Qua formaat, qua bedrukking of qua andere specificaties.
Kan je wel wat hulp gebruiken bij het maken van deze keuzes? Bij ons kan je terecht voor vrijblijvend advies!

Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij niet alleen precies waar je het beste een boek kan laten drukken, maar ook hoe je dit het beste kan doen. Er zijn zoveel dingen om rekening mee te houden wij weten precies welke punten belangrijk zijn om uiteindelijk een mooi boek  te kunnen afleveren.
En die kennis delen we graag door jou van een goed advies te voorzien. Uiteraard kunnen we daarna je boek ook gelijk voordelig en in goede kwaliteit voor je laten drukken.

Wil je graag allerlei de verschillende opties en mogelijkheden zelf bekijken?
Kom dan langs in ons kantoor in Vianen. Hier hebben we veel voorbeelden van door ons gedrukte boeken staan, en laten we je graag zien welke verschillen in specificaties er zijn. In een persoonlijk gesprek kunnen we je advies geven en nemen we samen jouw wensen door.
Ben je niet in staat om langs te komen? Vraag dan vrijblijvend een aantal samples aan, of neem contact met ons op om een afspraak te maken. .

Service staat bij ons voorop, dus bel of mail gerust!